Suunnittelu

Toimiva työvaate on olennainen osa sujuvan päivän kulkua. Laadukkaisiin asuihin investoiminen viestii yrityksen vahvasta brändistä sekä arvomaailmasta, jossa korostuu työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtiminen. Puro Design on terveysalan vaatetuksen luotettava asiantuntija, joka kokemuksen kautta ymmärtää asiakkaan tarpeita.

Kestäviä ja turvallisia materiaaleja

Materiaalit ratkaisevat, kun suunnitellaan tyylikkäitä ja funktionaalisia, käyttäjän liikkeitä mukailevia työvaatteita. Puro Designin tuotteissa käytetään niin kutsuttuja puhtaita materiaaleja, joissa mikrobit eivät viihdy. Leikkaussalivaatteisiin kuuluu lisäksi antistaattisuus. Kankaidemme ominaisuudet ovat sisäänrakennettuja ja säilyttävät täyden tehonsa ja rakenteensa koko tuotteen elinkaaren. Näin varmistamme myös sen, että käyttäjän iho ei herkisty vieraille, kankaaseen jälkikäteen lisätyille kemikaaleille. Asiakkaamme voivat myös valita vaatteiden materiaaliksi kierrätyskuidun, luomupuuvillan tai jonkin muun ekologisen vaihtoehdon. Kaikki materiaalimme testataan suomalaisissa laitospesuloissa ja niillä on Ökö-Tex-sertifikaatti.

Toimitamme brändin mukaiset työvaatteet

Työvaatetus on näkyvä osa yrityksen imagoa. Sen avulla erotutaan muista alan toimijoista ja vahvistetaan henkilökunnan me-henkeä. Puro Designin erityisosaamista on malliston räätälöiminen asiakkaan toiveiden mukaisesti. Koska vaatteita ei tehdä varastoon, voimme helposti lisätä tai poistaa yksityiskohtia, vaihtaa värejä tai muotoilua. Puro Design palvelee asiakkaitaan joustavasti. Tuotamme yrityksen brändin mukaisia värejä ja materiaaleja myös pienempinä tilauserinä.

Teemme mielellämme yhteistyötä sisustusarkkitehtien ja mainostoimistojen kanssa, jotta työvaatteet saadaan jo alkuvaiheessa osaksi brändin visuaalisen ilmeen suunnittelua.

Eettisesti kestävä tuotantoketju

Kaikki Puro Designin vaatteet tehdään tilauksesta, mikä vähentää jätettä ja hävikkiä, mutta mahdollistaa myös asiakaslähtöisyyden ja yksilöllisyyden. Tuotanto ja kangastilaukset keskittyvät kokonaisuudessaan EU:n alueelle, jolloin prosessin eettisyyttä, ihmisten ja ympäristön näkökulmasta, on helppo valvoa. Kun toimittajat ovat lähialueilla, varmistamme samalla sen, että asiakkaamme saavat tilauksensa luotettavasti ja ajallaan.

Kaikilla tuotantoketjuun kuuluvilla työpaikoilla noudatetaan eurooppalaisia lakeja. Vierailemme alihankkijoiden luona useita kertoja vuodessa. Myös Puro Designin asiakkailla on mahdollisuus päästä tutustumiskäynneille tehtaille.