Aalto

Pikee-paita, nerokas keksintö! T-paidan ominaisuudet, mutta kauluksen lisääminen tekee paidasta astetta ryhdikkäämmän. Paidan leikkaukset ja yksityiskohdat antavat tilaa liikkeelle ja erilaisille työasennoille. Hihasaumat ovat litteitä ja hankaamattomia laakasaumoja. Sivusaumassa halkiot, takakappaleen helma pidennetty. Unisex-malli.

Materiaaliksi voit valita vaikkapa kierrätyskuidun, luomupuuvillan tai leikkaussalin puhtausvaatimukset täyttävän teknisen kuidun. Neuloksemme ovat luonnostaan hengittäviä, joustavia ja mukavia iholla. Ominaisuudet ovat neuloksissa sisäänrakennettuja, jotta vältämme ihoa mahdollisesti ärsyttäviä jälkikäsittelyjä. Värin löydät laajasta värikartasta tai omasta mielikuvituksesta!

Puron materiaalit ja vaatteet on suunniteltu vaativaan käyttöön ja laitospesuun. Kankaat eivät haalistu, nyppyynny tai venähdä vaan kestävät käytössä pitkään ja ovat näin myös kustannustehokkaita. Kuivuminen on nopeaa, ja kuidut puhdistuvat jo alhaisemmissakin lämpötiloissa, mikä helpottaa vaatteen huoltoa ja säästää ympäristöä. Kankaamme ja vaatteemme valmistetaan EU:n alueella.

tuotenumero: U1-140C

housut: Putous