Referenssit

Hohde erikoishammaslääkäriklinikka, Kuopio

hammashohde

Puro Design toteutti yksilölliset työasut Hohde erikoishammaslääkäriklinikalle, joka avattiin Kuopion sataman kupeeseen kesällä 2014. Vaatteet sopivat Conbalance Oy:n suunnittelemaan brändin mukaiseen sisustukseen, ja ne on muotoiltu hammaslääkäriaseman tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

”Halusimme hammaslääkäriasemallemme yksilölliset työvaatteet, jotka tukevat yrityksemme brändiä sekä työntekijöittemme jokapäiväistä työviihtyvyyttä. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Asujen suunnittelu sujui hyvässä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta myös asiakkailtamme. Voin lämmöllä suositella Puro Designin laadukkaita työvaatteita.”

Ville Pesonen, erikoishammaslääkäri

Tapio Kallio: ”Vaatteita, joissa käyttäjän tarpeet on huomioitu perusteellisesti”

Puro Designilla on ollut ilo ja kunnia tehdä tuotekehitysvaiheessa yhteistyötä liikuntalääketieteen erikoislääkäri Tapio Kallion kanssa. Kallio tunnetaan yhtenä maamme johtavista ortopedeistä.

“Oli mielenkiintoista kokeilla Puro Designin vaatteita käytännön työssäni leikkaussalissa. Kirurgin raskasta työpäivää voi verrata huippu-urheilijan suoritukseen, jossa vaatteilla on tärkeä merkitys. Ensimmäistä kertaa urallani koin, että työvaatteiden suunnitteluun on perehdytty perusteellisesti käyttäjän näkökulmasta. Puro Designin työvaatteiden muoto ja materiaalit tukevat erilaisia työasentoja ja -olosuhteita. Myös niiden ulkonäkö ja väritys saivat positiivisia kommentteja työyhteisöltä. Työviihtyvyyttä lisää tietysti myös hyvännäköisten vaatteiden näkeminen kollegojen päällä.

Koin että vaatteet ovat huikea harppaus eteenpäin koko hoitohenkilökunnan työvaatteiden osalta. Valintatilanteessa olisi selvää valita uudet Puro Designin vaatteet vanhoihin vaihtoehtoihin verrattuna.”