Työvaatteen suunnittelu

Toimiva työvaate on olennainen osa sujuvan päivän kulkua. Laadukkaisiin asuihin investoiminen viestii yrityksen vahvasta brändistä sekä arvomaailmasta, jossa korostuu työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtiminen. Puronen on työvaatetuksen luotettava asiantuntija, joka kokemuksen kautta ymmärtää asiakkaan tarpeita.

Kestäviä ja turvallisia materiaaleja

Materiaalit ratkaisevat, kun suunnitellaan tyylikkäitä ja funktionaalisia, käyttäjän liikkeet sallivia työvaatteita. Purosen tuotteissa käytetään niin kutsuttuja puhtaita materiaaleja, joissa mikrobit eivät viihdy. Leikkaussalivaatteisiin kuuluu lisäksi antistaattisuus. Kankaidemme ominaisuudet ovat sisäänrakennettuja ja säilyttävät täyden tehonsa ja rakenteensa koko tuotteen elinkaaren. Näin varmistamme myös sen, että käyttäjän iho ei herkisty vieraille, kankaaseen jälkikäteen lisätyille kemikaaleille. Asiakkaamme voivat myös valita vaatteiden materiaaliksi kierrätyskuidun, luomupuuvillan tai jonkin muun ekologisen vaihtoehdon. Kaikki materiaalimme ovat laitospesun kestäviä ja niillä on Ökö-Tex-sertifikaatti. Haluamme tarjota malliston vaatteissa myös laajan kokovalikoiman, eli meiltä löytyy myös isot koot hoitoalan työvaatteisiin.

Toimitamme brändin näköiset työvaatteet

Työvaatetus on näkyvä osa yrityksen imagoa. Sen avulla erotutaan muista alan toimijoista ja vahvistetaan henkilökunnan me-henkeä. Purosen erityisosaamista on malliston räätälöiminen asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Useamman kappaleen tilauksissa voimme helposti lisätä tai poistaa yksityiskohtia, vaihtaa värejä tai muotoilua.

Teemme mielellämme yhteistyötä sisustusarkkitehtien ja mainostoimistojen kanssa, jotta työvaatteet saadaan jo alkuvaiheessa osaksi brändin visuaalisen ilmeen suunnittelua.

Osa mallistoa on saatavana heti, verkkokaupasta löydät nopeasti hoitoalan työvaatteet netistä. Pääset verkkokauppaan tästä!

Vastuullinen tuotantoketju

Suuri osa Purosen vaatteista tehdään tilauksesta, mikä vähentää jätettä ja hävikkiä, mutta mahdollistaa myös asiakaslähtöisyyden ja yksilöllisyyden. Tuotanto ja kangastilaukset keskittyvät kokonaisuudessaan EU:n alueelle, jolloin prosessin eettisyyttä, ihmisten ja ympäristön näkökulmasta, on helppo valvoa. Kun toimittajat ovat lähialueilla, varmistamme samalla sen, että asiakkaamme saavat tilauksensa luotettavasti ja ajallaan.

Kaikilla tuotantoketjuun kuuluvilla työpaikoilla noudatetaan eurooppalaisia lakeja. Vierailemme alihankkijoiden luona useita kertoja vuodessa. Myös Purosen asiakkailla on mahdollisuus päästä tutustumiskäynneille tehtaille.