Puro mallisto - Kawa-essu

Kawa-essu

Mummin esiliinan muodosta innoituksen saanut, modernisoitu essu. Sopisi meidän mielestä vaikkapa kukkakauppaan, kahvilaan, hoiva- tai kauneusalalle, tai kotikeittiöön.

Molemmilla sivuilla taskut, hihnat menevät takaa ristiin ja edessä tilaa omalle brodeerauksellesi. Esiliina istuu parhaiten 160 -185 cm pitkille käyttäjille, mutta jos haluat säätää hihnoja yksilölliseen pituuteen, niihin on jätetty ylimääräistä pituutta ja ne pystyy helposti ratkomaan irti ja ompelemaan uudesta kohdasta kiinni. Essu on pyritty kaavoittamaan niin, että sen valmistuksessa syntyisi mahdollisimman vähän leikkuujätettä.

Materiaalina joustava puuvillasta-polyesteri -kangas, jossa mukana myös laitospesun kestävää elastaania. Useamman kappaleen tilauksia voidaan valmistaa myös muusta kankaasta.

Puron materiaalit ja vaatteet on suunniteltu vaativaan käyttöön ja laitospesuun. Kankaat eivät haalistu tai venähdä vaan kestävät käytössä pitkään ja ovat näin myös kustannustehokkaita. Kuivuminen on nopeaa, ja kuidut puhdistuvat jo alhaisemmissakin lämpötiloissa, mikä helpottaa vaatteen huoltoa ja säästää ympäristöä.

Tuote on suunniteltu ja kaavoitettu Suomessa ja valmistettu Virossa. Kangas valmistetaan EU:n alueella.

tuotenumero: U6-520C

Kawa-essun löydät täältä verkkokaupasta