Laine

Tämän paidan teimme erityisesti leikkaussalihenkilökunnan työasentoja ajatellen. Muotoilimme paidan mukavaksi ryhdikkäästä teknisestä neuloksesta, kaikki sen saumat ovat mahdollisimman litteitä ja hankaamattomia. Saumoja on myös siirretty pois perinteisiltä paikoilta, jotta ne eivät hierrä useiden tuntienkaan leikkauksissa. Sivuissa tietenkin taskut. Takakappaleen pidennetty helma sallii kurottelut. Sanoisin että luksusta leikkaussalityöhön!

Materiaaliksi voit valita vaikkapa kierrätyskuidun, luomupuuvillan tai leikkaussalin puhtausvaatimukset täyttävän teknisen kuidun. Neuloksemme ovat luonnostaan hengittäviä, joustavia ja mukavia iholla. Ominaisuudet ovat neuloksissa sisäänrakennettuja, jotta vältämme ihoa mahdollisesti ärsyttäviä jälkikäsittelyjä. Värin löydät laajasta värikartasta tai omasta mielikuvituksesta.

Puron materiaalit ja vaatteet on suunniteltu vaativaan käyttöön ja laitospesuun. Kankaat eivät haalistu, nyppyynny tai venähdä vaan kestävät käytössä pitkään ja ovat näin myös kustannustehokkaita. Kuivuminen on nopeaa, ja kuidut puhdistuvat jo alhaisemmissakin lämpötiloissa, mikä helpottaa vaatteen huoltoa ja säästää ympäristöä. Kankaamme ja vaatteemme valmistetaan EU:n alueella.

tuotenumero:

U1-130C

housut: Saari