Laine

Tämän paidan teimme erityisesti leikkaussalihenkilökunnan työasentoja ajatellen. Muotoilimme paidan mukavaksi ryhdikkäästä teknisestä neuloksesta, kaikki sen saumat ovat mahdollisimman litteitä ja hankaamattomia. Saumoja on myös siirretty pois perinteisiltä paikoilta, jotta ne eivät hierrä useiden tuntienkaan leikkauksissa. Sivuissa tietenkin taskut. Takakappaleen pidennetty helma sallii kurottelut. Sanoisin että luksusta leikkaussalityöhön!

Useamman kappaleen tilauksissa voit materiaaliksi valita vaikkapa kierrätyskuidun, leikkaussalin puhtausvaatimukset täyttävän teknisen kuidun tai tuulta pitävän softshell-neuloksen. Ominaisuudet ovat neuloksissa sisäänrakennettuja, jotta vältämme ihoa mahdollisesti ärsyttäviä jälkikäsittelyjä. Värin löydät laajasta värikartasta tai voit teettää oman värin. Takin yksityiskohtia on helppo muokata asiakkaan väreillä.

Puron materiaalit ja vaatteet on suunniteltu vaativaan käyttöön ja laitospesuun. Kankaat eivät haalistu, nyppyynny tai venähdä vaan kestävät käytössä pitkään ja ovat näin myös kustannustehokkaita. Kuivuminen on nopeaa, ja kuidut puhdistuvat jo alhaisemmissakin lämpötiloissa, mikä helpottaa vaatteen huoltoa ja säästää ympäristöä.

Tuote on suunniteltu ja kaavoitettu Suomessa ja valmistettu Virossa. Kangas valmistetaan Ranskassa.

Laine-paita on tällä hetkellä tilaustuote, jos kiinnostuit siitä, ota yhteyttä info(at)purodesign.fi.

tuotenumero:

U1-130C

housut: Saari