Meri

Meri-tunikan voit ostaa tästä linkistä verkkokaupasta.

En kyllä taida keksiä mukavampaa työvaatetta kuin neulostunika! Monelle sopiva A-linjainen tunika, reilun kokoiset etutaskut, hygieeniset 1/2-hihat. Naisellinen leikkaus.

Vaatteen neulos on 55% luomupuuvillaa ja 45% kierrätyspolyesteriä ja se on valmistettu Ranskassa. Materiaalin valmistukseen on käytetty Euroopassa kierrätettyjä muovipulloja. Neuloksessa on ihoa vasten 100% kerros puuvillaa, ja ulkopuoli on kestävää polyesteriä. Kuidun kestosta kertoo, että jos vaate osuu johonkin terävään, neuloksen kuitu ei yleensä repeydy reiäksi, vaan pinnalle nouseva lankalenkki säilyy ehjänä. Teknisen kuidun ansiosta neulos on kestävää, hengittävää ja säilyy siistinä. Materiaalilla on ÖKÖ-TEX- sertifikaatti.

Vaatteen voi pestä 60 asteessa, joka tappaa mm. hajua aiheuttavia bakteereja, varovainen rumpukuivaus ok, silitys yhdellä pisteellä. Tuuletus on myös hyvä keino raikastaa vaate käyttökertojen välissä. Materiaali ei juurikaan kaipaa silitystä. Oman kokemuksen mukaan paras kuivauspaikka on leveäolkaiminen henkari. Materiaali kestää myös teollista pesua, otathan yhteyttä jos tarvitset teollisen pesun ohjeita.

Neuloksemme ovat luonnostaan hengittäviä, joustavia ja mukavia iholla. Ominaisuudet ovat neuloksissa sisäänrakennettuja, jotta vältämme ihoa mahdollisesti ärsyttäviä jälkikäsittelyjä. Purosen materiaalit ja vaatteet on suunniteltu vaativaan käyttöön ja laitospesuun. Kankaat eivät haalistu tai venähdä vaan kestävät käytössä pitkään ja ovat näin myös kustannustehokkaita. Kuivuminen on nopeaa, ja kuidut puhdistuvat jo alhaisemmissakin lämpötiloissa, mikä helpottaa vaatteen huoltoa ja säästää ympäristöä.

Useamman kappaleen tilauksia voidaan tehdä asiakkaan värillä ja tunika voidaan valmistaa myös muista materiaaleista.

Tunika on suunniteltu ja kaavoitettu Suomessa ja ommeltu Virossa. Kangas on neulottu Ranskassa.

tuotenumero:

N1-120C