Puro mallisto - Puuska

Puuska

Mukava, pusakkamallinen vilutakki. Takkiin on valittu raglanhihat, jotta saadaan lisää tilaa käsien liikkeelle. Pystykaulus pitää niskan lämpimänä. Kiinnitys edessä vetoketjulla ja tilavat paikkataskut. Takakappaleen helma on pidempi. Takin yksityiskohtia on helppo muokata asiakkaan väreillä. Unisex-malli.

Materiaaliksi voi valita vaikkapa kierrätyskuidun, leikkaussalin puhtausvaatimukset täyttävän teknisen kuidun tai tuulta pitävän softshell-neuloksen. Ominaisuudet ovat neuloksissa sisäänrakennettuja, jotta vältämme ihoa mahdollisesti ärsyttäviä jälkikäsittelyjä. Värin löydät laajasta värikartasta tai voit teettää oman värin.

Puron materiaalit ja vaatteet on suunniteltu vaativaan käyttöön ja laitospesuun. Kankaat eivät haalistu, nyppyynny tai venähdä vaan kestävät käytössä pitkään ja ovat näin myös kustannustehokkaita. Kuivuminen on nopeaa, ja kuidut puhdistuvat jo alhaisemmissakin lämpötiloissa, mikä helpottaa vaatteen huoltoa ja säästää ympäristöä. Kankaamme ja vaatteemme valmistetaan EU:n alueella.

tuotenumero: U3-420C