Puro mallisto - Salmi-paita

Salmi-paita

Kauniisti muotoiltu työpaita. Miellyttävän tuntuiset ja hengittävät materiaalit tekevät paidasta parhaan valinnan työpäivään. Hihat ja selkä napakkaa neulosta, edessä ryhdikästä kangasta. Selkäosan joustavuuden ansiosta paidassa on mukava tehdä töitä vaikka se olisi vähän tiukempaakin kokoa. Lämmittävä korotettu niska. Kaksi alataskua ja rintatasku. Toisessa alataskussa avainlenkki, ja toisessa Puron kehittämä leikkaus, joka hankaloittaa tavaroiden putoamista taskusta. Unisex leikkaus.

Paidan etuosan kangas on 50% eucalyptuksesta valmistettua tenceliä ja 50% polyesteriä ja se on tehty Saksassa. Teknisen kuidun ansiosta kankaalla on hyvä värinkesto ja se säilyy siistinä. Materiaalilla on ÖKÖ-TEX- ja bluesign- sertifikaatit. Takaosan neulos on 55% luomupuuvillaa, 45% kierrätyspolyesteriä ja se on valmistettu Ranskassa. Materiaalin valmistukseen on käytetty Euroopassa kierrätettyjä muovipulloja. Neuloksessa on ihoa vasten 100% kerros puuvillaa, ja ulkopuoli on kestävää, nyppyyntymätöntä polyesteriä. Kuidun kestosta kertoo, että jos vaate osuu johonkin terävään, neuloksen kuitu ei yleensä repeydy reiäksi, vaan pinnalle nouseva lankalenkki säilyy ehjänä. Teknisen kuidun ansiosta neuloksella on hyvä värinkesto, se on hengittävää ja säilyy siistinä. Materiaalilla on ÖKÖ-TEX- sertifikaatti.

Vaatteen voi pestä 60 asteessa, joka tappaa mm. hajua aiheuttavia bakteereja, varovainen rumpukuivaus ok, silitys kahdella pisteellä. Tuuletus on myös hyvä keino raikastaa vaate käyttökertojen välissä. Tuote on suunniteltu ja kaavoitettu Suomessa ja ommeltu Virossa.

tuotenumero: U1-240C

Salmi-paita on tällä hetkellä tilaustuote, ota yhteyttä info(at)purodesign.fi.