Puro mallisto - Ulappa

Ulappa

Ulappa-paidan voit ostaa tästä linkistä verkkokaupastamme.

T-paita naisellisella leikkauksella, monikäyttöiset ja hygieeniset 1/2-hihat.

Materiaali on ihanteellinen liikkumiseen ja urheiluun. Naisellinen leikkaus sallii erilaiset liikeradat. Ranskassa neulottuun materiaaliin on käytetty kierrätyspulloja ja eucalyptusta. Materiaali on pehmeää ihoa vasten, hyvin laskeutuvaa ja hengittävää.

Ulappa-paidan neulos on 45% kierrätyspolyesteriä, 28% tenceliä ja 27% polyesteriä ja se on valmistettu Ranskassa. Materiaalin valmistukseen on käytetty Euroopassa kierrätettyjä muovipulloja. Tencel tehdään eucalyptuksesta. Lisäinfoa käytetystä tencelistä voit lukea www.tencel.com -sivustolta. Kuidun kestosta kertoo, että jos vaate osuu johonkin terävään, neuloksen kuitu ei yleensä repeydy reiäksi, vaan pinnalle nouseva lankalenkki säilyy ehjänä. Tencel on silkkimäisen pehmeä ihoa vasten ja tekee materiaalista hyvin laskeutuvan, lisää hengittävyyttä ja vähentää hajun kiinnittymistä kuituun. Teknisen kuidun ansiosta neulos on kestävää, hengittävää ja säilyy siistinä. Materiaalilla on ÖKÖ-TEX- sertifikaatti.

Vaatteen voi pestä 60 asteessa, joka tappaa mm. hajua aiheuttavia bakteereja, varovainen rumpukuivaus ok, silitys yhdellä pisteellä. Tencelillä on luonnostaan ns. anti-smell ominaisuus, joten paitaa ei välttämättä tarvitse pestä joka käyttökerran jälkeen, vaan sitä voi käyttää usemman kerran pesemättä, riippuen käyttäjän henkilökohtaisista ominaisuuksista. Älä kuitenkaan laskosta kaappiin kosteana. Tuuletus on myös hyvä keino raikastaa vaate käyttökertojen välissä. Materiaali ei juurikaan kaipaa silitystä. Oman kokemuksen mukaan paras kuivauspaikka on leveäolkaiminen henkari. Materiaali kestää myös teollista pesua, otathan yhteyttä jos tarvitset teollisen pesun ohjeita.

Tuote on suunniteltu ja kaavoitettu Suomessa ja ommeltu Virossa.

Useamman kappaleen tilauksia voidaan tehdä asiakkaan värillä ja myös muista materiaaleista.

tuotenumero: N1-110B