Niemi

Mukavat, monelle sopivat leikkaussalin housut. Vyötäröllä kuminauhan lisäksi kiristysnauha. Sivussa Puron kehittämä, muotoiltu reisitasku, joka vähentää tavaroiden putoamista taskusta. Housun puntissa  resori pitää lahkeet pois lattialta. Unisex-malli.

Materiaali on leikkaussalien puhtausvaatimukset täyttävää, joustavaksi kudottua mikrokuitukangasta, jossa mukana myös antistaattinen kuitu. Ominaisuudet ovat materiaaleissamme sisäänrakennettuja, jotta vältämme ihoa mahdollisesti ärsyttäviä jälkikäsittelyjä.

Haluamme tarjota myös leikkaussalien vaativiin olosuhteisiin uutta mukavuutta! Housut ovat osa uutta mallistoa, jossa olemme kehittäneet ratkaisuja erilaisiin lämpötarpeisiin, kiinnittäneet huomiota vaatteiden ja materiaalien hankaamattomuuteen, joustavuuteen ja hengittävyyteen. Mallistoa on kehitetty yhteistyössä sekä pesuloiden että henkilökunnan kanssa, ja siihen kuuluu tuotteita myös leikkauspotilaalle. Esittelemme mielellämme tuotteita asiakkaille konkreettisesti, ota yhteyttä info@purodesign.fi.

Puron materiaalit ja vaatteet on suunniteltu vaativaan käyttöön ja laitospesuun. Kankaat eivät haalistu, nyppyynny tai venähdä vaan kestävät käytössä pitkään ja ovat näin myös kustannustehokkaita. Kuivuminen on nopeaa, ja kuidut puhdistuvat jo alhaisemmissakin lämpötiloissa, mikä helpottaa vaatteen huoltoa ja säästää ympäristöä. Kankaamme ja vaatteemme valmistetaan EU:n alueella.

tuotenumero:

U4-600C

paita: Virta