Virta

Vaativaan leikkaussalityöhön suunniteltu selkeä, puhdaslinjainen malli, josta löytyy kuitenkin tarvittavat yksityiskohdat: taskut, kiristämättömät hihat, lenkki nimilapulle. Unisex-malli.

Materiaali on leikkaussalien puhtausvaatimukset täyttävää, joustavaksi kudottua mikrokuitu-kangasta, jossa mukana myös antistaattinen kuitu. Ominaisuudet ovat materiaaleissamme sisäänrakennettuja, jotta vältämme ihoa mahdollisesti ärsyttäviä jälkikäsittelyjä.

Puron materiaalit ja vaatteet on suunniteltu vaativaan käyttöön ja laitospesuun. Kankaat eivät haalistu, nyppyynny tai venähdä vaan kestävät käytössä pitkään ja ovat näin myös kustannustehokkaita. Kuivuminen on nopeaa, ja kuidut puhdistuvat jo alhaisemmissakin lämpötiloissa, mikä helpottaa vaatteen huoltoa ja säästää ympäristöä. Kankaamme ja vaatteemme valmistetaan EU:n alueella.

Haluamme tarjota myös leikkaussalien vaativiin olosuhteisiin uutta mukavuutta! Paita on osa uutta mallistoa, jossa olemme kehittäneet ratkaisuja erilaisiin lämpötarpeisiin, kiinnittäneet huomiota vaatteiden ja materiaalien hankaamattomuuteen, joustavuuteen ja hengittävyyteen. Mallistoa on kehitetty yhteistyössä sekä pesuloiden että henkilökunnan kanssa, ja siihen kuuluu tuotteita myös leikkauspotilaalle. Esittelemme mielellämme tuotteita asiakkaille konkreettisesti.

tuotenumero: U1-240C-K200

housut: Niemi

Virta-paita on tällä hetkellä tilaustuote, jos kiinnostuit siitä, ota yhteyttä info(at)purodesign.fi.